Bereikbaar tussen
09u00 - 18u00
Hulp nodig?
014-717777

HERSTEL

Ontdek de nieuwe manier om te zien wat werkt en te herstellen wat niet werkt.

Het doel is u te helpen met een buitengewone service en expertise door het gebruik van de hoogste kwaliteitsonderdelen die beschikbaar zijn.

En uiteraard herstel ik graag uw defect toesten of los ik graag uw IT-probleem op, maar vooral wil ik u de voldoening geven die u als klant verdient om geholpen te worden en in contact te blijven met de rest van uw omgeving!

Wie geeft ondersteuning

Uiteraard is een dergelijke service alleen waar maken niet mogelijk, daarvoor krijg ik de hulp van enkele personen, zowel op professioneel als privé vlak. Hieronder enkele personen die ertoe bijdragen om dit allemaal mogelijk te maken!

Iedereen heeft standaarden, maar u verdient beter!

Uiteraard kan u altijd kiezen voor budget of onpersoonlijkheid, maar wat denken uw kostbare gegevens daarvan? U hebt het zeker al eens meegemaakt dat u in de megastore een standaard oplossing voorgeschoteld gekregen hebt en dat men u wel geholpen heeft maar achteraf dacht van zou het niet beter geweest zijn bij iemand die meer betrokken was met zijn klanten? U bent die klant en uw gegevens zijn altijd belangrijk, uiteraard werkte uw computer terug, uw gegevens, die hebben ze jammer genoeg niet kunnen vrijwaren… Daarom kies voor mijn expertise en krijg eerst een eerlijk oordeel wat er mogelijk is, zo had u misschien nu nog wel uw vakantiefoto’s van enkele jaren terug! Laat niets aan het toeval over en kies voor zekerheid!

Professionele aanpak

Ieder van de mensen om me heen draagt bij aan de professionele aanpak die ik u kan bieden, zij verdienen ook de nodige credits, net als u!

De mensen hieronder zijn lang niet alle mensen die het mogelijk maken dat ik u de diensten kan leveren die u wenst, er zijn nog tal van anderen, maar alle beetjes helpen, van de kinderopvang, de boodschappen doen, enzv. Wanneer deze mensen dit niet voor me deden zou ik minder tijd hebben om u te helpen, dus als u hen tegenkomt wees hen ook dankbaar want onrechtstreeks dragen ze bij tot uw tevredenheid!

ROBIN

YATI

ROGER

MARTINE

U wenst uw computer te laten herstellen?

Problemen met uw computer of muis, wacht niet langer!

X